Registrera dig

Steg 1 - Välj kö 

Registrera dig nedan. Svenskt personnummer krävs. Efter detta kan du sedan logga in och göra intresseanmälningar på lediga lägenheter. Du kan också skapa din egen sökprofil och få förslag med e-post på lägenheter som matchar dina önskemål.

Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.

Medsökandes personnummer är redan registrerad till annan kundHjälp?
Medsökandes Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Hjälp?
Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Dina profiluppgifter

Önskemål 
För att få utskick med tips om lediga lägenheter med e-post måste du ange dina önskemål här nedan, samt kryssa i Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål.
 
  (min 1)
  (min 1)
(alla städer)
Stockholm
Göteborg
Malmö
Linköping
Uppsala
Meddelande 

Meddelande till bostadsbolaget

Godkännande 

Genom att jag bockar i "Jag samtycker" i ovanstående anmälan och skickar den via internet, ger jag mitt fulla samtycke och godkännande enligt GDPR (General Data Protection Regulation), tidigare PUL, till att ByggVesta har full rätt att ta kreditupplysning och inhämta all den information som vi anser oss behöva för att kunna bedöma/pröva min ansökan om hyresobjekt.
Jag godkänner också att informationen och uppgifterna tills vidare får lagras, sparas och bearbetas i ByggVestas dataregister. Vänligen läs om ByggVestas personuppgifts-och integritetspolicy här innan du samtycker.

Jag är medveten om att ByggVesta förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst utifrån företagets uthyrningspolicy.