Logga in

Välkommen till ByggVestas hyresgästsidor
För att göra intresseanmälningar samt komma åt dina personliga sidor måste du vara inloggad.
Är du inte kund måste du först registrera en kundanmälan innan du kan logga in.

Har du tidigare varit kund hos oss eller har du hyresobjekt hos oss idag? Då har du redan tilldelats användarnamn och lösenord och kan logga in direkt.

Har du glömt ditt lösenord eller ditt användarnamn? Skriv in din e-post eller ditt användarnamn, samt personnummer och klicka på knappen 'Skicka inloggningsuppgifter'. Vi kommer då att skicka användarnamn och ett nytt lösenord till den e-postadress du angivit i din profil.
Har du inte fått nya inloggningsuppgifter inom 10 minuter så kontakta oss via mail hyresadmin@byggvesta.se alternativ på telefon 08-694 07 90.


Godkännande enligt GDPR (General Data Protection Regulation), tidigare PUL

I och med att jag loggar in, ger jag mitt fulla samtycke och godkännande enligt GDPR, till att ByggVesta har full rätt att att ta kreditupplysning och inhämta all den information som vi anser oss behöva för att kunna bedöma/pröva min ansökan om hyresobjekt. Jag godkänner också att informationen och uppgifterna tills vidare får lagras, sparas och bearbetas i ByggVestas dataregister. Vänligen läs om ByggVestas personuppgifts- och integritetspolicy här.

Jag är medveten om att ByggVesta förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst utifrån företagets uthyrningspolicy.