Logga in

Välkommen till Mina sidor hos ByggVesta,
Är du inte hyresgäst hos oss ännu, och vill ställa dig i vår bostadskö, behöver du först registrera en profil hos oss. För att göra intresseanmälningar samt komma åt dina personliga uppgifter måste du vara inloggad. Logga gärna in med Mobilt BankID alternativt med Användarnamn och lösenord. Klicka på "Glömt lösenord" om du glömt användarnamn eller lösenord.

Om du är hyresgäst hos oss är dina lägenhetsuppgifter kopplade till ditt personnummer. Skapa en inloggning till Mina sidor genom att klicka på ”Glömt lösenord” Sedan kan du hantera ditt boende hos oss på ett smidigt sätt via din inloggning.


Godkännande enligt GDPR (General Data Protection Regulation), tidigare PUL

I och med att jag loggar in, ger jag mitt fulla samtycke och godkännande enligt GDPR, till att ByggVesta har full rätt att att ta kreditupplysning och inhämta all den information som vi anser oss behöva för att kunna bedöma/pröva min ansökan om hyresobjekt. Jag godkänner också att informationen och uppgifterna tills vidare får lagras, sparas och bearbetas i ByggVestas dataregister. Vänligen läs om ByggVestas personuppgifts- och integritetspolicy här.

Jag är medveten om att ByggVesta förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst utifrån företagets uthyrningspolicy.